Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

Alleen vandaag gratis verzending!

Info@riveto.nl

Verzending en levering pagina

Gratis verzending: 7-12 werkdagen

De verzendafdeling kan niet naar postbussen verzenden. De koper is verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste adres. Zorg ervoor dat uw adres correct is voordat u uw bestelling afrondt. Riveto is niet verantwoordelijk voor goederen die op het verkeerde adres zijn afgeleverd.

Terugbetalingen

 Wil je graag een product ruilen of retourneren? Dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om u te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je bent goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op je oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

 Neem contact met ons op voor retour verzoeken.

Als er 14 dagen zijn verstreken sinds u uw aankoop heeft ontvangen, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Terugstuurbeleid We bieden een retourbeleid van 14 dagen.

 Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Speciale verkoopbundels kunnen niet gedeeltelijk worden terugbetaald. Als een terugbetaling wordt gevraagd volgens ons 30-dagen geld-terug-garantiebeleid voor een speciale verkoopbundel, moeten alle artikelen in de bundel worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling.

 

 100% Tevredenheidsgarantie

Bij Riveto zijn we trots op de kwaliteit van onze producten, en streven we altijd naar 100% klanttevredenheid. Om dit te waarborgen bieden wij een

niet-tevreden-geld-terug-garantie.

 We begrijpen dat er soms redenen kunnen zijn waarom je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Daarom geven we je de kans om onze producten 30 dagen uit te proberen. Als er iets niet naar wens is, zullen we ALLES proberen om dit voor je op te lossen.

Houd er rekening mee dat deze garantie niet van toepassing is op producten die zijn aangeschaft als onderdeel van speciale aanbiedingen of promoties.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of via e-mail. We helpen je graag verder.